Munthe is één van onze favoriete Deense merken die wij momenteel in de boutiques hebben. In 1994 heeft Creative Director Naja Munthe dit prachtige modelabel opgericht in Kopenhagen. Dit Deense modehuis staat bekend om zijn elegante stijl, geweldige pasvorm, kwalitatieve stoffen en eigen ontworpen prints.

 

De tijdloze en expressieve essentials zijn typerend voor de collecties van Munthe. Naast de mooie designs heeft de kleding ook een geweldige pasvorm. Bijna elk kledingstuk wordt voorzien van in-house ontworpen patronen, waardoor elke stijl moeiteloos bij elk lichaamstype en elke leeftijd past.

 

Munthe | JOZ Amsterdam

 


Wij zijn onder andere gek op Munthe omdat d
uurzaamheid en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan. Hoogwaardige stoffen worden met zorg gekozen en het productieproces wordt met oog voor het milieu benaderd.

Een grote inspiratiebron voor de collecties is kunst. Munthe heeft 'ART MONDAY' opgericht; een initiatief dat werd gestart om meer vrouwelijke kunstenaars te promoten door ze bijvoorbeeld in te huren voor print-producties. Ook wordt hun kunst vaak geëxposeerd in de shows van Munthe. Dit alles om de gender ongelijkheid in de kunstwereld tegen te gaan.   Munthe | Art MondayNieuwsgierig geworden? Ontdek de prachtige wereld van Munthe bij ons online en laat je betoveren door hun elegante stijl, mooie stoffen en unieke prints. Van prachtige blouses tot comfortabele jeans, fijne jasjes en charmante knitwear - de keuze is eindeloos. Hulp nodig met het vinden van de juiste pasvorm? Wij helpen je graag! 

 

   
     
04 augustus 2023 — Karlien Schuitema

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.