Het trouwseizoen nadert weer, maar wat moet je als gast op een bruiloft dragen? Veel bruidsparen kiezen er voor om te trouwen in mei, juni of september. Dit zijn populaire maanden omdat ze net voor of na het hoogseizoen vallen en er een goede kans is op aangenaam, zacht zomerweer. Hieronder vind je enkele inspirerende looks en we geven je tips om er op je best uit te zien, met merken als Stine Goya, Munthe, Second Female, Baum en Pferdgarten en hakken van Lola Cruz. You can't go wrong!

 
Bruiloft inspiratie

 

Populaire thema's
In onze boetieks krijgen we vaak verzoeken voor specifieke kleuren en thema's zoals pasteltinten, glitters, 'Tenue de Ville' of 'Festival Chic'. Aan de ene kant is het hebben van een thema geweldig omdat het een duidelijke richtlijn voor een outfit geeft. Aan de andere kant kan het aanvoelen als een onmogelijke zoektocht.

 

Jurk, jumpsuit of een stijlvol pak?
De meest klassieke keuze is natuurlijk een jurk, maar er zijn er zeker meer mogelijkheden om een ​​feestelijke en elegante outfit te creëren. Het voordeel van een jumpsuit of een charmante blouse is dat je deze items vaker ook casual kunt dragen bij andere gelegenheden.


Jasmine | Stine Goya

Finishing Touch
Maak je look af met een prachtig paar hakken, maar zorg ervoor dat je ze inloopt voordat je ze een hele dag draagt. De stijlvolle hakken van Lola Cruz zijn er in verschillende hakhoogtes en hebben een comfortabel voetbed, waardoor zelfs de minst ervaren hakkendrager comfortabel weg danst. Bovendien kunnen smaakvolle sieraden een minimalistische outfit feestelijker maken.

Lola Cruz

 

JOZ TIP #1
Kies voor een outfit waarin je je comfortabel voelt (maar laat je witte kleding in de kast hangen, tenzij de bruid er specifiek om vraagt)!

JOZ TIP #2
Ga je voor blote schouders? Als de huwelijksceremonie in een kerk is, kan het daar koud worden. Neem een ​​mooie sjaal of jasje mee.

JOZ TIP #3
Zorg voor een elegant paar slippers of sandaaltjes die bij je outfit passen, zodat je tegen het einde van de dag nog comfortabel kunt dansen.

JOZ TIP #4
Heb je al schoenen maar nog geen outfit? Breng je schoenen naar de winkel; zo zie je meteen hoe ze matchen met een jurk of broek.

 

 

We helpen je graag bij het vinden van de perfecte trouwoutfit.
JOZ Amsterdam bezoeken? Kom gezellig langs voor nog veel meer tips van onze lieve meiden in de winkels. 
19 april 2023 — Karlien Schuitema

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.